×
Home Nieuws Livescore

Vorm ziet Bijlow als cruciale rol tijdens EK

Vorm ziet Bijlow als cruciale rol tijdens EK
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 14:40 uur

Tijdens het aanstaande EK ziet Michel Vorm een cruciale rol weggelegd voor reservekeeper Justin Bijlow. De doelman van Feyenoord zal fungeren als derde keeper in het Nederlands elftal vanwege blessureleed, maar Vorm gelooft dat Bijlow van onschatbare waarde kan zijn voor het team. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Bijlow een belangrijke rol spelen in het teamproces en mogelijk zelfs een sleutelfiguur worden in de strijd om succes op het EK.

Vorm, die zelf jarenlang actief was als doelman op het hoogste niveau, begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om een sterke reservekeeper te hebben. Hij ziet in Bijlow een talentvolle doelman met veel potentie, die klaar staat om zijn kans te grijpen en zich te bewijzen op het internationale podium. Door zijn positieve instelling en harde werk op de trainingen, heeft Bijlow het vertrouwen van Vorm en de rest van de staf weten te winnen.

Hoewel het voor Bijlow wellicht teleurstellend is om als derde doelman te starten op het EK, is het belangrijk om te beseffen dat zijn rol van onschatbare waarde kan zijn voor het team. Blessures en schorsingen liggen altijd op de loer in het voetbal, en het is van groot belang om op elke positie over kwaliteit en ervaring te beschikken. Met Vorm als mentor en Bijlow als gedreven talent, heeft Oranje een sterke keepersbezetting die klaar is om te schitteren op het Europese toneel.