×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verrast fans: palen en netten weg uit De Kuip!

Feyenoord verrast fans: palen en netten weg uit De Kuip!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 12:32 uur

Feyenoord-fans kunnen een grote verandering verwachten in De Kuip, het iconische stadion van de club. De supporters zullen binnenkort geen palen en netten meer zien rond het veld, aangezien de club heeft besloten om deze te verwijderen. Dit nieuws zal ongetwijfeld als een aangename verrassing komen voor de trouwe aanhangers van de Rotterdamse club.

De beslissing om de palen en netten weg te halen, is genomen om tegemoet te komen aan een langgekoesterde wens van de fans. Het zicht op het veld zal nu nog beter zijn en de beleving van de wedstrijden zal naar verwachting nog intenser worden. Feyenoord hoopt hiermee de supporters een nog mooiere ervaring te bieden tijdens de thuiswedstrijden in De Kuip.

De club uit Rotterdam staat bekend om zijn fanatieke en loyale supportersschare, die altijd voor een geweldige sfeer zorgt in het stadion. Met deze stap laat Feyenoord zien dat het de wensen en behoeften van de fans serieus neemt en bereid is om te investeren in een optimale beleving voor iedereen die De Kuip bezoekt.