×
Home Nieuws Livescore

Waterreus vol lof over Verbruggen als toekomstige Oranje-keeper

Waterreus vol lof over Verbruggen als toekomstige Oranje-keeper
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 11:24 uur

Voormalig doelman Ronald Waterreus heeft zijn bewondering uitgesproken voor de jonge Bart Verbruggen. Waterreus, die zelf een succesvolle carrière als keeper heeft gehad, gelooft sterk in de potentie van de 21-jarige doelman en ziet hem als een waardevolle aanwinst voor het Nederlands elftal op de lange termijn.

Met zijn ervaring en kennis van het vak, is Waterreus van mening dat Verbruggen alle kwaliteiten bezit om uit te groeien tot een vaste waarde onder de lat voor Oranje. De jonge goalie heeft volgens Waterreus niet alleen de fysieke vaardigheden, maar ook de mentale kracht en het doorzettingsvermogen dat nodig is om op topniveau te presteren.

Waterreus benadrukt dat het cruciaal is voor een nationaal team om een betrouwbare en talentvolle doelman te hebben, en hij ziet in Verbruggen de potentie om die rol met verve te vervullen. Met zijn scherpe reflexen en uitstekende spelhervattingen, heeft Verbruggen al laten zien dat hij klaar is om de uitdaging aan te gaan en zijn stempel te drukken op het internationale toneel.