×
Home Nieuws Livescore

Dennis Haar vol lof over Donyell Malen's talent

Dennis Haar vol lof over Donyell Malen's talent
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 10:56 uur

Dennis Haar, de voormalige coach van Jong PSV, heeft altijd bewondering gehad voor de unieke talenten van Donyell Malen. Malen, een aanvaller die wekelijks schitterde bij de jonge talenten van PSV, wist al snel zijn weg te vinden naar het eerste elftal van de club uit Eindhoven. Haar, die Malen van dichtbij heeft zien groeien en ontwikkelen, is niet verbaasd over de snelle opmars van de getalenteerde speler.

Malen's indrukwekkende prestaties bij Jong PSV hebben de aandacht getrokken van de trainers en scouts van het eerste team. Zijn doelgerichtheid, snelheid en technische vaardigheden maakten hem al snel een belangrijke speler in de hoofdmacht van PSV. Haar benadrukt dat Malen niet alleen over fysieke kwaliteiten beschikt, maar ook over een sterke mentaliteit en een ongekende drive om te slagen op het hoogste niveau.

De overstap van Jong PSV naar het eerste team was voor Malen een grote stap, maar hij heeft deze uitdaging met open armen ontvangen. Zijn doorzettingsvermogen en toewijding aan zijn vak hebben hem geholpen om zich te bewijzen als een van de meest veelbelovende talenten in het Nederlandse voetbal. Haar gelooft dat Malen nog veel meer in zijn mars heeft en voorspelt een glansrijke toekomst voor de jonge aanvaller bij PSV en mogelijk ook in het Nederlands elftal.