×
Home Nieuws Livescore

Bruggink kalm over Weghorst geruchten: Ajax ook geïnteresseerd

Bruggink kalm over Weghorst geruchten: Ajax ook geïnteresseerd
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 10:40 uur

Arnold Bruggink, de technisch directeur van FC Twente, blijft rustig onder alle speculaties die de ronde doen over de toekomst van Wout Weghorst. De ervaren spits wordt al een tijdje in verband gebracht met een mogelijke terugkeer naar Enschede, maar er zijn ook andere clubs die hun interesse hebben getoond. Onder hen bevindt zich zelfs de topclub Ajax.

Bruggink, die bekend staat om zijn nuchtere aanpak, laat zich niet van de wijs brengen door de geruchtenstroom. Hij blijft gefocust op het welzijn van FC Twente en zal geen overhaaste beslissingen nemen wat betreft de toekomst van Weghorst. De spits, die momenteel schittert bij zijn huidige club, heeft laten zien dat hij van onschatbare waarde is voor het team.

De supporters van FC Twente houden hun adem in en hopen stiekem op een terugkeer van Weghorst naar hun geliefde club. Echter, met de interesse van clubs als Ajax in het spel, blijft de situatie uiterst spannend. Bruggink zal ongetwijfeld alle opties zorgvuldig overwegen voordat er een definitieve beslissing wordt genomen. Het belooft een boeiende periode te worden voor zowel FC Twente als Wout Weghorst.