×
Home Livescore

Vanenburg: Xavi Simons moet schitteren als nummer tien

Vanenburg: Xavi Simons moet schitteren als nummer tien
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 10:32 uur

Voormalig Nederlands international Gerald Vanenburg heeft zijn mening gegeven over het talent van Xavi Simons en suggereert dat de jonge speler zich moet richten op de nummer tien-positie binnen het Nederlands elftal. Vanenburg, die zelf bekend stond om zijn vaardigheden als buitenspeler, gelooft dat Simons kan uitblinken op het veld als hij op specifieke posities opereert.

Vanenburg, die een schat aan ervaring heeft in het internationale voetbal, ziet potentie in de jonge Simons en is van mening dat hij zijn kwaliteiten het beste kan benutten op de nummer tien-positie. Door zich te concentreren op deze specifieke rol, kan Simons volgens Vanenburg zijn creativiteit en technische vaardigheden optimaal inzetten en een belangrijke speler worden voor Oranje.

Als oud-speler van het Nederlands elftal begrijpt Vanenburg het belang van het vinden van de juiste positie op het veld en is hij ervan overtuigd dat Simons kan uitgroeien tot een echte ster als hij zich richt op de nummer tien-positie. Met zijn ervaring en inzicht hoopt Vanenburg dat Simons de kans krijgt om zijn potentieel te vervullen en een waardevolle toevoeging te worden voor het nationale team.