×
Home Nieuws Livescore

Boulahrouz: Brobbey verrassing voor Oranje op EK

Boulahrouz: Brobbey verrassing voor Oranje op EK
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 10:24 uur

Voormalig voetballer Khalid Boulahrouz heeft hoge verwachtingen van de jonge spits Brian Brobbey en ziet hem als een mogelijke verrassing voor het Nederlands Elftal tijdens het aankomende Europees Kampioenschap. Boulahrouz is onder de indruk van de progressie die Brobbey heeft doorgemaakt gedurende het afgelopen seizoen en gelooft dat deze ontwikkeling hem wellicht kan helpen om een impact te maken op het EK.

Brobbey, die momenteel speelt voor RB Leipzig, heeft zijn talent en potentieel laten zien op zowel nationaal als internationaal niveau. Met zijn kracht, snelheid en doelgerichtheid heeft de jonge spits indruk gemaakt op Boulahrouz, die denkt dat Brobbey een waardevolle aanwinst kan zijn voor het Oranje-team.

Als voormalig international weet Boulahrouz hoe belangrijk het is om op het juiste moment te pieken en hij ziet in Brobbey de potentie om een cruciale rol te spelen voor Nederland tijdens het EK. Met zijn scherpte voor het doel en zijn vermogen om kansen te creëren, zou Brobbey wellicht kunnen uitgroeien tot een onverwachte ster van het toernooi.

De komende maanden zullen cruciaal zijn voor Brobbey om zijn plek in de selectie van Oranje veilig te stellen, maar met de steun en het vertrouwen van Boulahrouz achter zich, lijkt de jonge spits klaar te zijn om zijn stempel te drukken op het Europese podium.