×
Home Nieuws Livescore

Schouten en Veerman: geluk bij ongeluk voor Oranje

Schouten en Veerman: geluk bij ongeluk voor Oranje
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 08:16 uur

Oranje en bondscoach Ronald Koeman hebben een geluk bij een ongeluk met het goed ingespeelde duo Jerdy Schouten en Joey Veerman. De middenvelders van PSV lijken op weg naar een basisplaats tijdens het EK, nu Frenkie de Jong zich helaas heeft moeten afmelden. Dit opmerkelijke duo heeft de aandacht getrokken van Valentijn Driessen, die constateert dat hun samenwerking van onschatbare waarde kan zijn voor het Nederlands elftal.

Jerdy Schouten en Joey Veerman hebben bewezen dat ze een sterke chemie hebben op het veld, wat resulteert in een naadloze samenwerking en effectieve spelverdeling. Hun vermogen om elkaar feilloos aan te voelen en aan te vullen, maakt hen een geduchte combinatie in het middenveld. Met hun technische vaardigheden en tactisch inzicht zijn ze klaar om de uitdaging aan te gaan op het internationale podium.

De afwezigheid van Frenkie de Jong kan een aderlating lijken voor Oranje, maar de opkomst van Schouten en Veerman biedt nieuwe mogelijkheden en frisse energie voor het team. Bondscoach Koeman zal ongetwijfeld vertrouwen hebben in deze opkomende talenten en hun potentieel om een cruciale rol te spelen in de jacht naar succes op het EK. De fans kunnen zich verheugen op een spannende en verrassende ontwikkeling in het Nederlandse middenveld, met Schouten en Veerman als de nieuwe smaakmakers.