×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay: "Oranje zal Frenkie de Jong missen!"

Memphis Depay:
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 07:32 uur

Memphis Depay heeft zijn bezorgdheid geuit over het gemis van Frenkie de Jong in het Nederlands elftal tijdens het aankomende EK. De aanvaller, die zelf een oud-ploeggenoot is van de FC Barcelona-middenvelder, deelde zijn gedachten hierover tijdens een interview met de NOS. Depay onthulde dat het nieuws van De Jong's afwezigheid hard aankwam bij zowel de selectie als bij De Jong zelf.

De afwezigheid van Frenkie de Jong zal ongetwijfeld een grote impact hebben op het Nederlands elftal, aangezien hij een sleutelspeler is in het team. Zijn creativiteit, balbezit en vermogen om het spel te dicteren zullen zeker gemist worden tijdens het toernooi. Depay benadrukte het belang van De Jong voor het team en sprak zijn vertrouwen uit in de andere spelers om zijn afwezigheid op te vangen.

Ondanks de teleurstelling van het moeten missen van De Jong, blijft Memphis Depay optimistisch over de kansen van Oranje op het EK. Hij gelooft dat het team veerkrachtig genoeg is om zich aan te passen aan de nieuwe situatie en alsnog succesvol te zijn. Met de steun van het Nederlandse publiek en de vastberadenheid van de spelers, hoopt Depay op een sterke prestatie van het Nederlands elftal tijdens het toernooi.