×
Home Nieuws Livescore

RKC Waalwijk in diepe crisis: Michiel Kramer onthult schokkende fouten na zware nederlaag tegen PSV!

RKC Waalwijk in diepe crisis: Michiel Kramer onthult schokkende fouten na zware nederlaag tegen PSV!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 22:16 uur

RKC Waalwijk-speler Michiel Kramer is diep teleurgesteld over de dramatische seizoensstart van zijn team. Afgelopen zaterdagavond werden ze genadeloos verslagen met 0-4 door PSV, waardoor ze nu onderaan de Eredivisie staan.

Na de wedstrijd sprak Kramer met ESPN. Hoewel RKC Waalwijk redelijk begon aan de wedstrijd, sloeg PSV vlak voor rust toe. "Ik vond dat we in de eerste helft redelijk goed georganiseerd waren. We kregen een grote kans met Zaka, maar dat was het dan ook. Als je tegen een sterke ploeg speelt, weet je dat je teruggedrongen wordt. We waren te naïef aan het voetballen en dat werd afgestraft", aldus de aanvoerder van RKC. Na Willem II is RKC nu de tweede ploeg ooit die in de Eredivisie de eerste vier wedstrijden van het seizoen verliest met minstens drie tegengoals.

In de tweede helft werd een fout in de opbouw genadeloos afgestraft door PSV. "Dit soort fouten kosten je wedstrijden en punten. We willen heel graag beter presteren, maar we moeten ook de juiste keuzes maken. Als het niet loopt, moeten we de lange bal spelen. Dat moet nog beter. Of je nu vijf of negen verdedigers hebt, je mag geen persoonlijke fouten maken. Dat heeft niets te maken met het systeem. Het maken van dit soort fouten kost ons heel veel punten", besluit Kramer.