×
Home Nieuws Livescore

Ajax nog steeds bezig met transferperikelen: Verweij en Driessen twijfelen aan nummers één op verlanglijstje

Ajax nog steeds bezig met transferperikelen: Verweij en Driessen twijfelen aan nummers één op verlanglijstje
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 augustus 2023 18:36 uur

Verweij twijfelt aan uitspraken Steijn: 'Pure nonsens, dat is gewoon onmogelijk'. Mike Verweij is sceptisch over de bewering van trainer Maurice Steijn dat Ajax nog steeds bezig is met het aantrekken van de nummer één spelers op hun verlanglijstje. Steijn deed deze uitspraak in verschillende media toen hij sprak over de transferperikelen rondom de Amsterdamse club.

Na de uitspraken van Steijn heeft Ajax Diant Ramaj en Carlos Forbs aangetrokken. Ook lijkt Jakov Media van St. Pauli op weg naar een transfer naar Ajax. "Ajax begint eindelijk een beetje op gang te komen", aldus Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Sven Mislintat moet eigenlijk pas na anderhalf jaar beoordeeld worden, maar ik ben niet erg enthousiast over de spelers die hij aantrekt. Dat kan ook iets zeggen over zijn oog voor talent dat door anderen over het hoofd wordt gezien."

Ajax heeft ook interesse getoond in Josip Sutalo, Eduard Spertsyan en Hiroki Ito. "Maurice Steijn beweerde dat Ajax nog steeds bezig is met het aantrekken van de nummer één spelers op hun lijstje. Dat is gewoon pure nonsens. Dat is gewoon onmogelijk", aldus Verweij. Valentijn Driessen sluit zich hierbij aan. "Ze hebben in ieder geval niet de nummer één spelers aangetrokken. Misschien zijn ze er nog mee bezig. Tenzij Medic van St. Pauli bovenaan de lijst stond. Dat zou natuurlijk kunnen."

Verweij voegt eraan toe: "Als een speler van de nummer vijf van de tweede Bundesliga bovenaan het lijstje staat, ben ik benieuwd naar de nummer zeven. Die zal waarschijnlijk spelen bij de nummer achttien van de vierde Bundesliga", grapt hij.