×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr.: Koeman denkt aan Kenneth Taylor

Hans Kraay jr.: Koeman denkt aan Kenneth Taylor
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 01:16 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Hans Kraay junior heeft onthuld dat er één speler is die in de gedachten van bondscoach Ronald Koeman rondspookt als mogelijke vervanger voor Frenkie de Jong in het Nederlands Elftal: Kenneth Taylor. De talentvolle middenvelder van Ajax heeft volgens Kraay junior een indrukwekkende comeback gemaakt dit seizoen, wat hem in de schijnwerpers plaatst als een potentiële aanwinst voor Oranje.

Kraay junior, werkzaam als verslaggever bij ESPN, is vol lof over de ontwikkeling van Taylor en gelooft dat de jonge speler klaar is om de stap te zetten naar het nationale team. Met zijn uitstekende prestaties op het veld heeft Taylor bewezen dat hij een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn voor het Nederlands Elftal, vooral nu De Jong mogelijk afwezig zal zijn vanwege blessureleed.

De 19-jarige Taylor heeft dit seizoen laten zien over de kwaliteiten en het doorzettingsvermogen te beschikken die nodig zijn om op het hoogste niveau te kunnen excelleren. Zijn sterke optredens hebben de aandacht getrokken van zowel fans als experts, en het is dan ook geen verrassing dat zijn naam nu genoemd wordt als potentiële vervanger voor een van de sterkhouders van Oranje. Met Koeman die mogelijk Taylor in overweging neemt voor een plek in de selectie, zou dit een belangrijke stap kunnen zijn in de veelbelovende carrière van de jonge Ajacied.