×
Home Nieuws Livescore

Joey Veerman hoopt op basisplek na wegvallen Frenkie de Jong.

Joey Veerman hoopt op basisplek na wegvallen Frenkie de Jong.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 00:56 uur

Joey Veerman, de talentvolle middenvelder, uit zijn teleurstelling over het afvallen van Frenkie de Jong bij het Nederlands Elftal. De jonge speler had gehoopt op de kans om samen met De Jong te spelen, maar moet nu zijn ambities bijstellen. Desondanks ziet Veerman ook een lichtpuntje in deze situatie: de mogelijkheid om zelf een basisplek te veroveren in het Oranje-team.

Veerman, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, beschouwt het als een grote eer om voor het nationale team uit te komen. Hij geeft aan dat het een droom zou zijn om regelmatig in de basis te staan en zijn kwaliteiten te tonen op het hoogste niveau. Echter blijft de bescheiden middenvelder realistisch en beseft hij dat hij nog een lange weg te gaan heeft om zichzelf te bewijzen.

Met zijn positieve instelling en gedrevenheid om te slagen, is Veerman vastbesloten om hard te blijven werken en zijn kans af te wachten. Hij weet dat concurrentie binnen het team hevig is, maar ziet dit als een stimulans om het beste uit zichzelf te halen. De jonge speler blijft nederig en bescheiden, wetende dat succes in het voetbal niet vanzelfsprekend is en dat elke kans die hij krijgt, moet worden benut.