×
Home Nieuws Livescore

Ancelotti houdt oogje op Veerman als Kroos vervanger.

Ancelotti houdt oogje op Veerman als Kroos vervanger.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 00:48 uur

Carlo Ancelotti, de trainer van Real Madrid, heeft aangegeven dat hij de verrichtingen van Joey Veerman nauwlettend in de gaten zal houden. De middenvelder van SC Heerenveen is de afgelopen weken genoemd als een mogelijke opvolger van Toni Kroos, mede door suggesties van voetbalanalist Youri Mulder. Ancelotti reageerde met een knipoog op de tip van de oud-voetballer tijdens een interview met Ziggo Sport.

Ancelotti staat bekend om zijn oog voor talent en zijn vermogen om jonge spelers te ontwikkelen. De Italiaanse coach heeft al meerdere keren laten zien dat hij een neus heeft voor toekomstige sterren in het voetbal. Met de geruchten over een mogelijke transfer van Veerman naar Real Madrid, lijkt Ancelotti geïnteresseerd te zijn in de jonge Nederlandse middenvelder.

Joey Veerman zelf heeft nog niet gereageerd op de speculaties rondom zijn toekomst. De 22-jarige speler heeft dit seizoen indruk gemaakt in de Eredivisie met zijn techniek en inzicht op het veld. Het is dan ook geen verrassing dat zijn naam wordt genoemd in verband met een mogelijke overstap naar een topclub als Real Madrid.

Het is afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en of Carlo Ancelotti daadwerkelijk concrete stappen zal zetten om Joey Veerman naar de Spaanse hoofdstad te halen. Voor nu blijft Veerman zich focussen op zijn prestaties bij SC Heerenveen, terwijl de geruchtenmolen rondom zijn toekomst op volle toeren draait.