×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong teleurgesteld over EK-afwezigheid door blessure.

Frenkie de Jong teleurgesteld over EK-afwezigheid door blessure.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 11 juni 2024 00:00 uur

Frenkie de Jong heeft via zijn Instagram-account gereageerd op het teleurstellende nieuws dat hij niet zal deelnemen aan het aankomende EK met het Nederlands Elftal. De talentvolle middenvelder kampt met een vervelende enkelblessure, waardoor hij gedwongen wordt om aan de zijlijn toe te kijken. De Jong, die een belangrijke spil is in het team van bondscoach Frank de Boer, laat weten diep teleurgesteld te zijn over het feit dat hij zijn land niet kan vertegenwoordigen op het prestigieuze toernooi.

De afwezigheid van Frenkie de Jong zal een gevoelige klap zijn voor Oranje, aangezien hij bekend staat om zijn technische vaardigheden en strategisch inzicht op het veld. De 24-jarige speler van FC Barcelona heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de sterkhouders van het Nederlands Elftal en wordt gezien als een van de grote talenten in het internationale voetbal. Zijn afwezigheid zal dan ook zeker gemist worden tijdens het EK.

Ondanks zijn blessure blijft Frenkie de Jong strijdbaar en vastberaden om zo snel mogelijk te herstellen en sterker terug te keren op het veld. De middenvelder bedankt zijn fans voor alle steunbetuigingen en belooft er alles aan te doen om zo snel mogelijk weer fit te worden. De Jong hoopt in de toekomst alsnog zijn waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het Nederlands Elftal en kijkt reikhalzend uit naar zijn terugkeer in het Oranje-shirt.