×
Home Nieuws Livescore

Malen scoort op aangeven Depay in 3-0 overwinning Oranje.

Malen scoort op aangeven Depay in 3-0 overwinning Oranje.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 22:48 uur

In het recente duel van het Nederlands elftal wist Donyell Malen opnieuw zijn stempel te drukken door een doelpunt te maken. De aanvaller van Borussia Dortmund kreeg een perfecte assist van Memphis Depay en wist vervolgens met zijn snelheid de IJslandse verdediging te slim af te zijn. Met een koele afwerking zorgde Malen ervoor dat de score werd uitgebreid naar 3-0.

Malen, die steeds meer een belangrijke rol begint te spelen in het Oranje-team, liet opnieuw zijn klasse zien door op het juiste moment op de juiste plek te zijn. Zijn samenwerking met Depay lijkt steeds beter te worden en dat belooft veel goeds voor de toekomst van het Nederlands elftal. Met zijn doelpunt tegen IJsland bewees Malen eens te meer dat hij een waardevolle aanvulling is voor het team van bondscoach Louis van Gaal.

De supporters van Oranje kunnen dan ook tevreden zijn met de prestaties van Donyell Malen, die keer op keer laat zien dat hij van grote waarde is voor het nationale team. Met zijn doelpunt tegen IJsland heeft hij opnieuw bewezen dat hij een speler is om in de gaten te houden en dat hij in staat is om belangrijke doelpunten te maken op het hoogste niveau.