×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona wil Jeremie Frimpong aantrekken volgens SPORT.

FC Barcelona wil Jeremie Frimpong aantrekken volgens SPORT.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 22:40 uur

FC Barcelona heeft haar zinnen gezet op de talentvolle Jeremie Frimpong, zo meldt SPORT. De Spaanse club is van plan om de wingback annex aanvaller aan te trekken en heeft interesse getoond in de jonge speler. Frimpong, die momenteel onder contract staat bij Celtic, heeft de aandacht getrokken van Barcelona-trainer Hansi Flick.

Met zijn snelheid en aanvallende kwaliteiten zou Frimpong een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van Barcelona. Flick ziet in de jonge speler een potentieel versterking voor de Catalaanse club en is vastbesloten om hem naar Camp Nou te halen. De onderhandelingen tussen Barcelona en Celtic zouden naar verluidt in volle gang zijn.

Frimpong zelf zou ook openstaan voor een overstap naar de Spaanse grootmacht. De kans om voor een club als Barcelona te spelen, spreekt de talentvolle speler enorm aan en hij ziet het als een geweldige kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. Het is nog afwachten hoe de transfer zich zal ontwikkelen, maar de interesse van Barcelona in Frimpong lijkt serieus te zijn en kan wellicht leiden tot een mooie samenwerking tussen de club en de speler.