×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart vreest EK-deelname Koopmeiners na liesblessure

Van der Vaart vreest EK-deelname Koopmeiners na liesblessure
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 21:08 uur

Het Nederlands elftal heeft een tegenslag te verwerken gekregen in de aanloop naar het EK voetbal. Teun Koopmeiners, de talentvolle middenvelder, is uitgevallen tijdens de warming-up van de uitzwaaiwedstrijd tegen IJsland. Rafael van der Vaart, voormalig international, vreest dat deze blessure een streep kan zetten door de deelname van Koopmeiners aan het aankomende EK.

De kwetsuur aan zijn lies zorgt voor zorgen bij zowel Van der Vaart als Pierre van Hooijdonk, die beiden de ernst van de situatie inzien. Koopmeiners, die een belangrijke rol speelde in het succesvolle seizoen van AZ, zou een waardevolle toevoeging zijn aan het Nederlands elftal op het EK. Zijn afwezigheid zou een aderlating zijn voor bondscoach Frank de Boer en zijn team.

Het is nog onduidelijk hoe ernstig de blessure van Koopmeiners is en hoelang zijn herstel zal duren. De medische staf van Oranje zal de komende dagen de situatie nauwlettend in de gaten houden en er alles aan doen om de middenvelder zo snel mogelijk weer fit te krijgen. De hoop op een spoedig herstel van Koopmeiners blijft levend, maar de zorgen over zijn deelname aan het EK nemen toe na deze ongelukkige blessure.