×
Home Nieuws Livescore

Van Hooijdonk: Reijnders en Koopmeiners in basis tegen Polen

Van Hooijdonk: Reijnders en Koopmeiners in basis tegen Polen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 20:48 uur

Voormalig Oranje-spits Pierre van Hooijdonk heeft hoge verwachtingen van Tijjani Reijnders en Teun Koopmeiners voor de eerste groepswedstrijd van het Nederlands elftal op het aankomende EK tegen Polen. Van Hooijdonk is ervan overtuigd dat bondscoach Frank de Boer deze twee talentvolle spelers in de basis zal opstellen. De oud-international is vooral benieuwd naar de prestaties van Koopmeiners, die momenteel actief is bij AC Milan.

Van Hooijdonk's vertrouwen in Reijnders en Koopmeiners wordt gedeeld door voormalig Oranje-middenvelder Rafael van der Vaart. Van der Vaart heeft geen twijfels meer over de kwaliteiten van Koopmeiners en gelooft dat hij een belangrijke rol kan spelen in het Nederlandse team tijdens het EK. De AC Milan-speler heeft indruk gemaakt met zijn spel en leiderschap op het veld, wat hem tot een waardevolle toevoeging aan de selectie maakt.

Met de steun van zulke ervaren oud-internationals als Van Hooijdonk en Van der Vaart, lijken Reijnders en Koopmeiners klaar te zijn om zich te bewijzen op het Europese podium. De Nederlandse fans kijken reikhalzend uit naar de eerste groepswedstrijd tegen Polen, in de hoop dat deze veelbelovende talenten hun potentieel zullen waarmaken en Oranje naar succes zullen leiden op het EK.