×
Home Nieuws Livescore

PSV en Excelsior in impasse over transfersom Driouech

PSV en Excelsior in impasse over transfersom Driouech
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 20:40 uur

PSV en Excelsior blijven in een impasse verkeren wat betreft de transfersom voor Couhaib Driouech. De onderhandelingen tussen de twee clubs hebben nog geen vruchten afgeworpen, waardoor de overgang van de talentvolle speler voorlopig op losse schroeven staat. Het Eindhovens Dagblad beschrijft de situatie als een 'patstelling', waarbij beide partijen geen millimeter lijken te willen toegeven.

Volgens berichtgeving van Voetbal International is er weinig vooruitgang geboekt in de gesprekken over de transfersom. De impasse zorgt voor toenemende spanning tussen PSV en Excelsior, waarbij de clubs lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan. De supporters van PSV hopen op een spoedige doorbraak in de onderhandelingen, zodat Driouech snel zijn opwachting kan maken in het Philips Stadion.

De transfersoap rondom Couhaib Driouech lijkt voorlopig nog geen einde te kennen. PSV en Excelsior zullen naar alle waarschijnlijkheid de komende dagen opnieuw om de tafel moeten om tot een akkoord te komen. De fans van beide clubs houden hun adem in en wachten gespannen af hoe deze transfersaga zich verder zal ontvouwen.