×
Home Nieuws Livescore

De Ligt bekritiseerd door Driessen na amateuristische actie

De Ligt bekritiseerd door Driessen na amateuristische actie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 19:32 uur

Matthijs de Ligt heeft bij het Nederlands elftal voor gemengde gevoelens gezorgd in aanloop naar het EK. Sportanalist Valentijn Driessen heeft kritiek geuit op de prestaties van de verdediger tijdens de wedstrijd tegen Canada, waar Oranje met 4-0 won. Driessen vergeleek een specifieke actie van De Ligt met die van een amateur, wat voor opschudding zorgde onder voetbalfans.

De Ligt, die normaal gesproken bekend staat om zijn solide verdedigende kwaliteiten, leek volgens Driessen een moment van onzekerheid te tonen tijdens de wedstrijd. De sportanalist benadrukte dat dergelijke fouten niet getolereerd kunnen worden op het niveau van een nationaal team dat hoopt te schitteren op het aankomende EK.

De kritiek van Driessen heeft geleid tot discussies binnen de voetbalwereld over de vorm van De Ligt en zijn geschiktheid voor het grote podium van het Europees Kampioenschap. Met de start van het toernooi in zicht zal het interessant zijn om te zien hoe De Ligt reageert op deze kritiek en of hij in staat zal zijn om zijn beste vorm terug te vinden voor het belangrijke toernooi.