×
Home Livescore

PSV zonder fans bij seizoensstart: Brands begripvol

PSV zonder fans bij seizoensstart: Brands begripvol
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 19:24 uur

PSV zal het in de eerste uitwedstrijd van het aankomende Eredivisie-seizoen moeten doen zonder de steun van hun trouwe supporters. Dit besluit is maandag genomen door de aanklager betaald voetbal. De fans zullen niet aanwezig kunnen zijn bij de wedstrijd, wat een teleurstelling is voor zowel de club als de supporters zelf.

Marcel Brands, de algemeen directeur van PSV, heeft begrip getoond voor deze beslissing. Hij erkent het belang van de veiligheid en het welzijn van alle betrokkenen en respecteert daarom de maatregelen die zijn genomen. Brands benadrukt echter ook het gemis van de supporters en de impact die hun afwezigheid zal hebben op het team en de sfeer in het stadion.

De afwezigheid van de supporters zal ongetwijfeld een uitdaging vormen voor PSV tijdens deze belangrijke wedstrijd. Het team zal moeten vertrouwen op hun eigen motivatie en vastberadenheid om een goed resultaat neer te zetten. Ondanks de moeilijkheden die dit met zich meebrengt, blijft PSV vastbesloten om te strijden en te presteren op het hoogste niveau, met of zonder de steun van hun fans.