×
Home Nieuws Livescore

Koen Casteels verruilt VfL Wolfsburg voor Al-Qadsiah.

Koen Casteels verruilt VfL Wolfsburg voor Al-Qadsiah.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 18:16 uur

De Belgische doelman Koen Casteels zal VfL Wolfsburg verlaten en een nieuwe uitdaging aangaan bij Al-Qadsiah. De 31-jarige keeper, die momenteel met het Belgische nationale team deelneemt aan het aanstaande EK in Duitsland, maakt daarmee de overstap naar de Saudi Pro League. Na een succesvolle periode bij Wolfsburg, waar hij een belangrijke speler was, kiest Casteels nu voor een avontuur in het Midden-Oosten.

Casteels, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, zal bij Al-Qadsiah de concurrentie aangaan in de zoektocht naar succes in de Saudi Pro League. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt de doelman een waardevolle toevoeging te zijn voor zijn nieuwe team en een belangrijke rol te spelen in het streven naar sportieve successen.

De transfer van Casteels naar Al-Qadsiah markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarin hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen en zijn talenten te laten zien op het hoogste niveau van het Saudische voetbal. De Belgische international kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging en is vastbesloten om zijn stempel te drukken in zijn nieuwe omgeving.