×
Home Livescore

Van Gaal verbaasd: Bayern kiest Kompany als hoofdtrainer

Van Gaal verbaasd: Bayern kiest Kompany als hoofdtrainer
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 16:32 uur

Voormalig Bayern München coach Louis van Gaal heeft zijn verbazing geuit over de keuze van de club om Vincent Kompany aan te stellen als hoofdtrainer. De Nederlandse trainer, die eerder de leiding had over de Duitse topclub, deelde zijn mening tijdens een interview met Sky Sports. Van Gaal gaf aan verrast te zijn door de beslissing van Bayern München om voor Kompany te kiezen als nieuwe hoofdtrainer.

Louis van Gaal, die bekend staat om zijn uitgesproken mening, liet weten dat hij niet had verwacht dat Bayern München uiteindelijk bij Vincent Kompany zou uitkomen. De voormalige coach van de Duitse club gaf aan dat hij benieuwd is naar hoe Kompany het zal doen als hoofdtrainer en wenste hem succes met zijn nieuwe uitdaging. Van Gaal benadrukte echter dat hij persoonlijk een andere keuze zou hebben gemaakt als hij nog steeds aan het roer stond bij Bayern München.

De aanstelling van Vincent Kompany als hoofdtrainer van Bayern München heeft dus tot verrassing geleid bij Louis van Gaal. De Nederlandse coach, die zelf succesvolle jaren kende bij de Duitse club, sprak zijn verbazing uit over de keuze van de clubleiding. Het is nu afwachten hoe Kompany het zal doen als hoofdtrainer en of hij het vertrouwen van zowel de spelers als de fans van Bayern München zal weten te winnen.