×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid bevestigt deelname WK clubs 2025 na controverse Ancelotti.

Real Madrid bevestigt deelname WK clubs 2025 na controverse Ancelotti.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 16:16 uur

Real Madrid zal in 2025 'gewoon' deelnemen aan het WK voor clubs, zo heeft de club bevestigd in een officieel statement. Dit nieuws komt nadat een interview met trainer Carlo Ancelotti voor de nodige opschudding zorgde. De Italiaanse coach leek in eerste instantie te twijfelen over de deelname van Real Madrid aan het toernooi, maar het recente statement van de club heeft alle speculaties de kop ingedrukt.

Ancelotti's opmerkingen in het interview leidden tot veel discussie onder fans en media, met velen die zich afvroegen of Real Madrid wel zou deelnemen aan het WK voor clubs in 2025. De club heeft echter duidelijk gemaakt dat ze vastbesloten zijn om hun plek op het wereldtoneel te claimen en deel te nemen aan dit prestigieuze toernooi.

Met de bevestiging van Real Madrid's deelname aan het WK voor clubs in 2025 kunnen fans en spelers zich nu volledig richten op de voorbereidingen voor dit belangrijke evenement. De club zal ongetwijfeld streven naar succes en glorie op het wereldtoneel, en de fans kunnen niet wachten om te zien hoe Real Madrid het zal doen tegen de beste clubs ter wereld.