×
Home Nieuws Livescore

Keeperstrainer Feyenoord in de race voor Saudi-Arabië aanbieding

Keeperstrainer Feyenoord in de race voor Saudi-Arabië aanbieding
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 15:32 uur

Feyenoord's keeperstrainer Jyri Nieminen staat voor een mogelijk vertrek naar Saudi-Arabië, zo meldt 1908. De Finse coach, die vorig jaar de overstap maakte van New York Red Bulls naar Rotterdam, heeft een aanlokkelijke aanbieding ontvangen uit het Midden-Oosten. Dit nieuws brengt de club in een lastige positie, aangezien er nu wellicht gezocht moet worden naar een vervanger voor Nieminen.

Nieminen heeft sinds zijn komst naar Feyenoord een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de keepers van de club. Zijn expertise en ervaring hebben bijgedragen aan de groei van het keepersgilde binnen de Rotterdamse ploeg. Het nieuws over zijn mogelijke vertrek zal dan ook als een tegenvaller worden ervaren door zowel de spelers als de technische staf.

De kans dat Feyenoord op zoek moet naar een nieuwe keeperstrainer lijkt steeds groter te worden. De club zal nu moeten beslissen hoe ze hiermee om willen gaan en welke stappen er genomen moeten worden om het gat dat Nieminen mogelijk achterlaat op te vullen. Het is een uitdaging waar de clubleiding snel een besluit over zal moeten nemen om de continuïteit en kwaliteit van de keepersopleiding te waarborgen.