×
Home Nieuws Livescore

Pep Guardiola sluit FC Barcelona terugkeer definitief uit

Pep Guardiola sluit FC Barcelona terugkeer definitief uit
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 14:40 uur

Pep Guardiola heeft duidelijk gemaakt dat een terugkeer naar FC Barcelona niet op zijn radar staat. De voormalige succesvolle coach van de Catalaanse club heeft aangegeven dat hij de huidige situatie van Barça met enige teleurstelling bekijkt. Guardiola, die in het verleden grote successen behaalde met Barcelona, lijkt niet van plan om terug te keren naar zijn oude werkgever, ondanks de recente ontwikkelingen binnen de club.

De Spaanse succestrainer heeft een sterke band met FC Barcelona, waar hij als coach grote hoogtepunten beleefde. Echter, met de recente verschuivingen in het trainerschap bij de club, lijkt een hereniging met Guardiola niet aan de orde te zijn. Xavi Hernández moest eerder deze maand het veld ruimen als hoofdcoach van Barcelona, waarna Hansi Flick werd aangesteld als zijn opvolger.

Guardiola, die momenteel succesvol is bij Manchester City, lijkt zijn focus te houden op zijn huidige club en heeft geen plannen om terug te keren naar Barcelona. De fans van Barça zullen dus voorlopig niet kunnen genieten van de terugkeer van de geliefde coach. Guardiola blijft zich richten op zijn taken bij Manchester City en lijkt niet van plan om zijn succesvolle periode bij Barcelona te herleven.