×
Home Nieuws Livescore

Olympique Lyon aast op Dallinga en Mikautadze

Olympique Lyon aast op Dallinga en Mikautadze
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 13:48 uur

Olympique Lyon heeft zijn oog laten vallen op twee potentiële versterkingen in de vorm van Thijs Dallinga en Georges Mikautadze. De Franse club overweegt de Nederlandse spits en de Georgische voormalige Ajax-speler aan te trekken als mogelijke vervangers voor Alexandre Lacazette, die deze zomer mogelijk vertrekt bij Les Gones. Dit nieuws is naar buiten gebracht door Le Quotidien du Sport.

Thijs Dallinga, een veelbelovende aanvaller, heeft de aandacht getrokken van Lyon vanwege zijn doelpunten en potentieel om een belangrijke rol te spelen in de aanvalslinie van de club. De 21-jarige Nederlander heeft laten zien over een neusje voor de goal te beschikken en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de Franse ploeg.

Georges Mikautadze, die eerder bij Ajax niet wist te overtuigen, krijgt mogelijk een tweede kans in de Ligue 1 bij Olympique Lyon. De 23-jarige Georgiër heeft sinds zijn vertrek uit Amsterdam zijn vorm hervonden en Lyon ziet potentie in hem als aanvallende versterking. Met Lacazette's mogelijke vertrek in gedachten, lijkt de club serieus te overwegen om deze twee spelers aan te trekken om hun aanval te versterken en doelpunten te blijven garanderen.