×
Home Nieuws Livescore

Engelse interesse voor Anselmo MacNulty van PEC Zwolle

Engelse interesse voor Anselmo MacNulty van PEC Zwolle
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 11:40 uur

Er is opwindend nieuws voor de Nederlandse voetballer Anselmo MacNulty, want hij staat in de belangstelling van clubs uit Engeland. Volgens bronnen van Voetbal International heeft de verdediger van PEC Zwolle de aandacht getrokken van onder andere Leeds United. De Engelse club zou MacNulty hoog op hun verlanglijstje hebben staan en overwegen om een bod uit te brengen om hem naar de Engelse competitie te halen.

De interesse van Leeds United in de talentvolle verdediger is een grote kans voor MacNulty om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. De Engelse club staat bekend om zijn ambitie en zou de Nederlandse speler graag willen toevoegen aan hun team. Voor MacNulty zou een transfer naar de Engelse competitie een spannende nieuwe uitdaging betekenen, waar hij zijn vaardigheden verder kan ontwikkelen en zich kan meten met de beste spelers van de Premier League.

PEC Zwolle zal ongetwijfeld trots zijn op de interesse die hun speler heeft gewekt bij een club als Leeds United. De Eredivisieclub zal naar verwachting serieus overwegen om het aanbod voor MacNulty te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden voor een eventuele transfer. Voor de verdediger zelf opent deze interesse vanuit Engeland de deur naar een nieuw hoofdstuk in zijn voetbalcarrière, waarbij hij de kans krijgt om zijn talenten te laten zien op het hoogste niveau van het Engelse voetbal.