×
Home Nieuws Livescore

Lehmann kritisch: Arteta twijfelachtig en voorspelt EK-teleurstelling

Lehmann kritisch: Arteta twijfelachtig en voorspelt EK-teleurstelling
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 10:16 uur

Voormalig Duitsland- en Arsenal-doelman Jens Lehmann heeft onlangs zijn kritische kijk gegeven op zijn voormalige teams. In een interview met The Telegraph heeft Lehmann zijn twijfels geuit over de capaciteiten van Mikel Arteta als manager van The Gunners. De voormalige keeper suggereert dat Arteta mogelijk niet de juiste persoon is om Arsenal naar succes te leiden, wat voor opschudding heeft gezorgd onder de fans van de club.

Lehmann, die bekend staat om zijn directe en ongezouten meningen, heeft ook voorspeld dat het gastland van het aankomende EK voortijdig uitgeschakeld zal worden. De voormalige doelman gelooft niet dat het nationale team van het gastland de verwachtingen zal waarmaken en waarschuwt voor een teleurstellende campagne op het Europese podium.

De uitspraken van Lehmann hebben voor de nodige opschudding gezorgd in zowel de Duitse als de Arsenal-gemeenschap. Fans en analisten zijn verdeeld over de opmerkingen van de voormalige doelman, met sommigen die zijn eerlijkheid waarderen en anderen die zijn kritiek als ongepast beschouwen. Het is duidelijk dat Lehmann niet bang is om zijn mening te geven, zelfs als dat betekent dat hij tegen de stroom in moet zwemmen.