×
Home Nieuws Livescore

PSV in gesprek met opvolgers Faber voor jeugdopleiding

PSV in gesprek met opvolgers Faber voor jeugdopleiding
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 10:08 uur

PSV is druk bezig met het vinden van mogelijke opvolgers voor Ernest Faber, die momenteel de rol van hoofd jeugdopleiding vervult. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de namen van Art Langeler en Aloys Wijnker naar voren komen in de zoektocht naar een geschikte kandidaat voor deze belangrijke positie. De club uit Eindhoven neemt deze beslissing serieus en voert al gesprekken met potentiƫle kandidaten om ervoor te zorgen dat de jeugdopleiding van PSV in goede handen blijft.

Art Langeler en Aloys Wijnker worden genoemd als mogelijke kandidaten voor de rol van hoofd jeugdopleiding bij PSV. Beide heren hebben ervaring en expertise op het gebied van talentontwikkeling in het Nederlandse voetbal. Langeler heeft eerder gewerkt als hoofd jeugdopleiding bij FC Twente en de KNVB, terwijl Wijnker zijn sporen heeft verdiend bij clubs als AZ en SC Heerenveen. PSV hoopt met een ervaren en deskundige persoon de jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen.

Het is duidelijk dat PSV de opvolging van Ernest Faber als hoofd jeugdopleiding serieus neemt. De club is al in gesprek met potentiƫle kandidaten, waaronder Art Langeler en Aloys Wijnker, om ervoor te zorgen dat de jeugdspelers van PSV de beste begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. De keuze voor een nieuwe hoofd jeugdopleiding is van groot belang voor de toekomst van de club en PSV zet alles op alles om de juiste persoon te vinden die deze rol kan vervullen.