×
Home Nieuws Livescore

Veerman klaar voor Oranje basis en Real Madrid

Veerman klaar voor Oranje basis en Real Madrid
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 09:32 uur

Voormalig Volendam-speler Jack Tuyp is ervan overtuigd dat Joey Veerman deze zomer een plek in het Nederlands Elftal verdient tijdens het EK. Tuyp, die eerder samen met Veerman speelde, is vol lof over de spelmaker van SC Heerenveen en ziet hem als een waardevolle toevoeging aan het team van bondscoach Frank de Boer.

Tuyp gaat zelfs nog een stap verder door te suggereren dat Veerman de potentie heeft om de overstap te maken naar Real Madrid. De 22-jarige middenvelder van SC Heerenveen heeft dit seizoen indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en zijn vermogen om het spel te verdelen. Zijn creativiteit en passing maken hem een waardevolle speler voor zowel club als land.

Met het EK voor de deur zal Veerman ongetwijfeld zijn uiterste best doen om zich te bewijzen en een plek in de basis van Oranje te veroveren. De jonge talentvolle speler heeft al laten zien dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière en het is aan hem om te laten zien wat hij waard is op het internationale podium. Als Tuyp gelijk heeft, zou een transfer naar Real Madrid zomaar eens binnen handbereik kunnen liggen voor de veelbelovende Veerman.