×
Home Nieuws Livescore

Vijf zekerheden in basis Nederlands elftal voor EK

Vijf zekerheden in basis Nederlands elftal voor EK
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 08:08 uur

Met het Europees Kampioenschap voetbal in aantocht begint het geraamte van het Nederlands elftal langzaam vorm te krijgen. Volgens bronnen van Voetbal International zijn er al vijf spelers die zeker zijn van een basisplaats tijdens het eindtoernooi in Duitsland. De bondscoach van Oranje lijkt dus al enigszins zeker te zijn over een deel van zijn opstelling.

De vijf spelers die naar verluidt zeker zijn van een basisplaats worden nog niet bij naam genoemd, maar het feit dat zij al weten dat ze kunnen rekenen op een plek in het elftal geeft aan dat de voorbereidingen serieus worden genomen. Met het EK dat steeds dichterbij komt, is het cruciaal voor het Nederlands elftal om een stabiele basis te hebben en spelers te hebben die weten wat er van hen verwacht wordt.

De fans van Oranje zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar de definitieve selectie en de eerste wedstrijden van het EK. De verwachtingen zijn hooggespannen en met de basis die nu lijkt te staan, kan het Nederlands elftal hopelijk een succesvol toernooi tegemoet zien. Het is nu aan de bondscoach om de puzzel compleet te maken en de juiste mix van spelers te vinden om Nederland naar succes te leiden op het Europese podium.