×
Home Nieuws Livescore

Koeman verrast door EK-koorts na Wij Houden van Oranje

Koeman verrast door EK-koorts na Wij Houden van Oranje
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 10 juni 2024 07:16 uur

Het is een aangename verrassing voor Ronald Koeman om te zien dat de EK-koorts onverwacht Nederland heeft bereikt. Als bondscoach van het Nederlands elftal is hij verheugd over de plotselinge opwinding die het EK met zich meebrengt in het land. Koeman merkt op dat de deelname van het Nederlands elftal aan het SBS-programma 'Wij Houden van Oranje' mogelijk heeft bijgedragen aan deze groeiende enthousiasme onder de fans.

De voormalige topvoetballer is blij met de positieve impact die het televisieoptreden van zijn team heeft gehad op de supporters. De interactie tussen de spelers en het publiek tijdens het programma heeft de band tussen het Nederlands elftal en de fans versterkt. Koeman gelooft dat deze verbinding een belangrijke rol speelt bij het aanwakkeren van de EK-koorts in Nederland.

Met het EK voor de deur en de Oranjegekte die langzaam maar zeker begint toe te nemen, kijkt Koeman vol vertrouwen uit naar het toernooi. Hij is vastbesloten om met zijn team een sterke prestatie neer te zetten en de fans trots te maken. De bondscoach hoopt dat de EK-koorts in Nederland alleen maar zal toenemen naarmate het toernooi dichterbij komt, en dat het Nederlands elftal de harten van de supporters zal veroveren met hun spel en passie.