×
Home Nieuws Livescore

Stewart verwacht drukte na EK voor PSV spelers

Stewart verwacht drukte na EK voor PSV spelers
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 23:16 uur

Na een succesvol seizoen bij PSV kijkt technisch directeur Earnest Stewart met interesse uit naar de mogelijke belangstelling voor zijn spelers. Ondanks de verwachtingen van toenemende interesse, blijft het voorlopig nog rustig rondom de Eindhovenaren. Stewart laat weten dat hij meer activiteit verwacht op de transfermarkt na afloop van het EK voetbal.

Met enkele sterspelers die indruk hebben gemaakt gedurende het afgelopen seizoen, zoals Donyell Malen en Cody Gakpo, is het begrijpelijk dat er speculaties zijn over mogelijke transfers. Echter, Stewart blijft vooralsnog kalm en wacht geduldig af op wat er komen gaat. De technisch directeur benadrukt dat PSV goed voorbereid is op eventuele ontwikkelingen en dat de club klaar staat om te handelen wanneer dat nodig is.

De transfermarkt zal naar verwachting pas echt in beweging komen na het EK, aangezien veel clubs en spelers momenteel gefocust zijn op het internationale toernooi. PSV zal ongetwijfeld een interessante zomer tegemoet gaan met potentiële transfers en nieuwe aanwinsten. Earnest Stewart houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en staat klaar om in actie te komen zodra de transfermarkt op gang komt.