×
Home Nieuws Livescore

Kevin De Bruyne tevreden na overwinning en kijkt vooruit naar EK.

Kevin De Bruyne tevreden na overwinning en kijkt vooruit naar EK.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 21:32 uur

Kevin De Bruyne straalt van tevredenheid na de overwinning van 3-0 van De Rode Duivels op Luxemburg. De Belgische sterspeler toonde zijn blijdschap na de laatste oefenwedstrijd voor het EK 2024 in Duitsland. Met een glimlach op zijn gezicht blikt De Bruyne vooruit op het naderende eindtoernooi, waar hij en zijn teamgenoten vastberaden zijn om te schitteren.

De middenvelder van Manchester City benadrukte het belang van teamwork en vastberadenheid in aanloop naar het EK. De Bruyne sprak vol lof over de teamgeest binnen De Rode Duivels en benadrukte dat het cruciaal is om als eenheid te opereren om succes te behalen op het hoogste niveau. Met zijn ervaring en leiderschap hoopt De Bruyne zijn team naar glorie te leiden tijdens het aankomende toernooi.

De fans van De Rode Duivels kunnen rekenen op een gedreven en gemotiveerde Kevin De Bruyne, die vastbesloten is om zijn stempel te drukken op het EK 2024. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht zal De Bruyne een sleutelrol spelen in de jacht van België op internationaal succes. De supporters kijken reikhalzend uit naar wat de Belgische sterspeler zal laten zien op het prestigieuze toernooi in Duitsland.