×
Home Nieuws Livescore

Marciano Vink: Jerdy Schouten als centrale verdediger Oranje?

Marciano Vink: Jerdy Schouten als centrale verdediger Oranje?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 20:32 uur

Voormalig profvoetballer Marciano Vink heeft zijn oog laten vallen op Jerdy Schouten als mogelijke aanwinst voor de basiself van het Nederlands elftal. Vink, die tegenwoordig als analist werkzaam is, ziet in de PSV-speler de potentie om een belangrijke rol te vervullen als centrale verdediger voor Oranje. Dit opvallende standpunt deelde Vink tijdens een interview met ESPN, waar hij zijn ideale opstelling voor het nationale team besprak.

Vink benadrukte dat hij gelooft dat Schouten de kwaliteiten bezit om zich te onderscheiden in de verdediging van het Nederlands elftal. Met zijn ervaring en tactisch inzicht zou de PSV'er volgens Vink een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van bondscoach Louis van Gaal. De voormalige profvoetballer is ervan overtuigd dat Schouten de potentie heeft om uit te groeien tot een vaste waarde in het nationale team.

Hoewel Schouten momenteel nog niet tot de vaste kern van Oranje behoort, hoopt Vink dat de bondscoach zijn visie deelt en de PSV-verdediger een kans geeft om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Met zijn vooruitziende blik en gedegen analyse hoopt Vink dat Schouten binnenkort zijn debuut zal maken in het Nederlands elftal en zijn waarde zal bewijzen als centrale verdediger.