×
Home Nieuws Livescore

Manchester United zet Jadon Sancho te koop voor 47 miljoen

Manchester United zet Jadon Sancho te koop voor 47 miljoen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 20:08 uur

Manchester United heeft besloten om deze zomer Jadon Sancho te verkopen, volgens een recente melding van de BBC. De Engelse aanvaller zal dus ongeacht de situatie van Erik ten Hag bij de club vertrekken. Voor een bedrag van bijna 47 miljoen euro mag Sancho de club verlaten.

De transfer van Sancho is een hot topic in de voetbalwereld, aangezien de talentvolle speler al geruime tijd in verband wordt gebracht met verschillende topclubs. Manchester United lijkt nu vastbesloten om hem van de hand te doen, wat voor opschudding kan zorgen onder de fans van de club.

Sancho, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, zal naar alle waarschijnlijkheid een grote impact hebben op de club die hem uiteindelijk weet binnen te halen. Met zijn jonge leeftijd en potentieel belooft hij een waardevolle aanwinst te zijn voor elke ploeg die hem weet te strikken.

Het is nog onduidelijk welke club uiteindelijk de handtekening van Sancho zal weten te bemachtigen, maar één ding is zeker: de transfermarkt zal de komende tijd in de ban zijn van de ontwikkelingen rondom deze getalenteerde Engelse aanvaller.