×
Home Nieuws Livescore

Trauner enthousiast over Champions League loting: Atlético, Lazio en Celtic wachten!

Trauner enthousiast over Champions League loting: Atlético, Lazio en Celtic wachten!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 19:40 uur

Feyenoord-verdediger Gernot Trauner is in zijn nopjes met de loting voor de groepsfase van de Champions League. De Rotterdamse club zal het opnemen tegen Atlético Madrid, SS Lazio en Celtic. Hoewel Trauner stiekem hoopte op een confrontatie met een Oostenrijkse tegenstander, is hij toch enthousiast over de drie prachtige affiches die op het programma staan.

"Persoonlijk had ik graag RB Salzburg geloot, maar ik kan niet anders dan tevreden zijn met deze loting", aldus Trauner in een interview met het Algemeen Dagblad. De verdediger heeft al ervaring met Atlético Madrid, aangezien hij twee seizoenen geleden tegen hen oefende tijdens zijn eerste weken bij Feyenoord. "Het was een pittige wedstrijd op papier, waarbij Yannick Carrasco een rode kaart kreeg en trainer Diego Simeone bijna in gevecht raakte met onze eigen trainer. Gelukkig wist John de Wolf de boel te sussen. Atlético is een team dat nooit wil verliezen, zeker niet in de Champions League."

Ook met SS Lazio heeft Trauner al kennisgemaakt. Vorig seizoen speelde Feyenoord tegen de Romeinse club in het kader van de Europa League. "Lazio overklaste ons in de eerste helft van die wedstrijd, maar we hebben laten zien dat we als team kunnen groeien. Thuis hebben we ons herpakt en een sterke prestatie neergezet."

Wat betreft Celtic heeft Trauner nog geen ervaring. "Ik ken het team niet tot in detail, maar ik verwacht een fysieke strijd. Wedstrijden tegen Celtic staan altijd garant voor veel kopduels. De sfeer op Celtic Park zal ongetwijfeld fantastisch zijn. Mijn broer Peter is een fanatieke stadionbezoeker en hij heeft me al berichten gestuurd. Hij wil graag tickets voor alle uitwedstrijden bemachtigen."

Trauner kijkt uit naar de uitdagingen die de Champions League met zich meebrengt en is vastberaden om met Feyenoord te laten zien wat ze waard zijn. De verdediger hoopt op mooie resultaten en wie weet zelfs een verrassing in de groepsfase van het prestigieuze toernooi.