×
Home Nieuws Livescore

Tottenham Hotspur jaagt op Hiroki Ito van VfB Stuttgart

Tottenham Hotspur jaagt op Hiroki Ito van VfB Stuttgart
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 18:08 uur

Tottenham Hotspur heeft zijn zinnen gezet op de versterking van Hiroki Ito deze zomer, zo meldt het Duitse Kicker. De Japanse verdediger stond afgelopen zomer ook al op de radar van Ajax, maar lijkt nu de interesse van de Engelse club te hebben gewekt. Ito, die momenteel uitkomt voor VfB Stuttgart, wees eerder aanbiedingen uit Saudi-Arabië resoluut af, wat aangeeft dat hij mogelijk op zoek is naar een stap naar een competitie van hoger niveau.

De 25-jarige Ito wordt gezien als een veelbelovend talent in de verdediging en Tottenham Hotspur hoopt hem aan hun selectie toe te voegen om zo hun defensieve linie te versterken voor het komende seizoen. Met zijn ervaring in de Bundesliga en zijn weigering om naar Saudi-Arabië te vertrekken, lijkt Ito klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging in een van de topcompetities van Europa.

De interesse van Tottenham Hotspur in Hiroki Ito komt op een moment dat de club op zoek is naar versterkingen om competitief te blijven in de Premier League en Europa. Met de transfermarkt in volle gang, zullen de Spurs er alles aan doen om de Japanse verdediger naar Londen te halen en zo hun ambities voor het nieuwe seizoen kracht bij te zetten.