×
Home Nieuws Livescore

Brobbey noemt Huntelaar favoriete spits en onthult schoenvoorkeur

Brobbey noemt Huntelaar favoriete spits en onthult schoenvoorkeur
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 16:08 uur

Jonge Ajax-aanvaller Brian Brobbey heeft onthuld dat Klaas-Jan Huntelaar een van zijn favoriete oud-spitsen is. In een recente uitzending van het programma Wij Houden van Oranje sprak de talentvolle targetman vol lof over zijn voormalige mentor. Brobbey, die momenteel furore maakt bij de Amsterdamse club, gaf aan veel te hebben geleerd van de ervaren Huntelaar en noemde hem een inspiratiebron voor zijn eigen spel.

Naast zijn bewondering voor Huntelaar, onthulde Brobbey ook een opvallende voorliefde voor een bepaalde schoen. De jonge spits liet weten dat hij een speciale band heeft met een bepaald type voetbalschoen en dat deze hem extra vertrouwen geeft op het veld. Met zijn kenmerkende stijl en doelgerichtheid lijkt Brobbey in de voetsporen te treden van zijn voormalige idool Huntelaar, die bekend stond om zijn klinische afwerking en winnaarsmentaliteit.

De openhartige uitspraken van Brian Brobbey tonen aan dat de jonge speler niet alleen talentvol is, maar ook een diepe waardering heeft voor degenen die hem hebben geïnspireerd en geholpen in zijn ontwikkeling als voetballer. Met zijn ambitie en vastberadenheid lijkt Brobbey klaar te zijn om zijn eigen stempel te drukken op het Nederlandse voetbal en wellicht in de voetsporen te treden van zijn grote voorbeeld, Klaas-Jan Huntelaar.