×
Home Nieuws Livescore

Schokkend: Balotelli verbannen uit selectie na schenden regels en financiële misstappen!

Schokkend: Balotelli verbannen uit selectie na schenden regels en financiële misstappen!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 19:32 uur

Mario Balotelli, de flamboyante Italiaanse voetballer, heeft zijn zinnen gezet op een opmerkelijke transfer deze zomer. Hij wil namelijk zijn geluk beproeven in het exotische Saudi-Arabië. Echter, zijn huidige club FC Sion uit Zwitserland is hier absoluut niet van gediend en heeft direct actie ondernomen.

Volgens geruchten in de Duitse kranten Bild en Blick heeft FC Sion besloten om Balotelli voorlopig uit de selectie te zetten. Dit besluit komt voort uit het feit dat de Italiaanse spits zich niet aan de regels heeft gehouden. Voorzitter Christian Constantin is duidelijk teleurgesteld in Balotelli: "Hij heeft ons vertrouwen niet teruggewonnen en heeft ook niet de financiële inspanningen die wij hebben gedaan terugbetaald. Hij denkt dat de regels alleen voor anderen gelden en niet voor hem."

Hoewel de transfermarkt in Saudi-Arabië later sluit dan in de meeste Europese landen, is een overgang naar deze bestemming nog niet concreet. Constantin geeft aan dat er wel interesse is vanuit een club in Saudi-Arabië, maar dat er nog geen concrete stappen zijn gezet. Balotelli traint momenteel apart van de eerste selectie, in afwachting van verdere ontwikkelingen.

De 33-jarige Balotelli stond in zijn jongere jaren bekend als een buitengewoon talent, maar zijn gedragsproblemen hebben ervoor gezorgd dat hij steeds verder is afgezakt. Sinds augustus vorig jaar speelt hij voor FC Sion in Zwitserland, maar het lijkt erop dat zijn avontuur daar binnenkort ten einde kan komen.