×
Home Nieuws Livescore

Bayern München en Fulham dichtbij deal João Palhinha.

Bayern München en Fulham dichtbij deal João Palhinha.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 14:32 uur

Bayern München en Fulham staan op het punt om tot een akkoord te komen over de transfer van de Portugese middenvelder João Palhinha. Volgens berichten van de Duitse tak van Sky Sport zijn de clubs dicht bij een overeenkomst. Palhinha zelf hoopt dat de transfer nog voor het Europees Kampioenschap rond zal zijn, zodat hij zich volledig kan focussen op zijn nationale team.

De 25-jarige Palhinha, die momenteel uitkomt voor Sporting Lissabon, wordt gezien als een veelbelovend talent in het Europese voetbal. Zijn sterke optredens hebben de aandacht getrokken van meerdere topclubs, waaronder Bayern München en Fulham. De clubs lijken nu serieus te onderhandelen over een mogelijke overgang van de Portugese international naar de Bundesliga en de Engelse Premier League.

Als de transfer doorgaat, zou dit een grote stap zijn in de carrière van Palhinha. De middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn dynamische speelstijl en tactisch inzicht, wat hem tot een waardevolle toevoeging zou maken voor zowel Bayern München als Fulham. Fans van beide clubs zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komst van deze getalenteerde speler en hopen op een succesvolle samenwerking in het komende seizoen.