×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong terug op veld na blessure.

Frenkie de Jong terug op veld na blessure.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 12:48 uur

Goed nieuws voor het Nederlands elftal! Frenkie de Jong heeft afgelopen zondag voor het eerst sinds het begin van de EK-voorbereiding weer op het veld gestaan. De talentvolle middenvelder, die kampte met een enkelblessure, is nu bezig met zijn herstel om op tijd fit te zijn voor het Europees Kampioenschap.

De aanwezigheid van Frenkie de Jong op het trainingsveld is een grote opsteker voor bondscoach Frank de Boer en zijn team. De Jong, die een belangrijke schakel is in het spel van Oranje, wordt gezien als een van de sterspelers van het Nederlands elftal. Zijn terugkeer in de trainingen geeft hoop dat hij op tijd fit zal zijn om een rol van betekenis te spelen tijdens het EK.

Na weken van revalidatie en hard werken aan zijn herstel, is Frenkie de Jong eindelijk weer in staat om zijn voetbalkwaliteiten te tonen op het veld. Zijn aanwezigheid zal niet alleen het team versterken, maar ook het moraal van de spelers een boost geven. De fans van Oranje zullen ongetwijfeld verheugd zijn om te horen dat hun sterspeler weer in actie is gekomen.

Met nog enkele weken te gaan tot de start van het Europees Kampioenschap, is het voor Frenkie de Jong en het Nederlands elftal van groot belang dat hij zijn herstel voortzet en op tijd topfit is voor het toernooi. De Jong zelf zal er alles aan doen om zijn team te helpen en zijn stempel te drukken op het EK. De supporters kunnen reikhalzend uitkijken naar de prestaties van de middenvelder en het Nederlands elftal op het Europese podium.