×
Home Nieuws Livescore

Leicester City benadert Graham Potter als mogelijke nieuwe coach

Leicester City benadert Graham Potter als mogelijke nieuwe coach
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 11:48 uur

Leicester City heeft recentelijk interesse getoond in Graham Potter als potentiële nieuwe manager. Volgens bronnen bij The Telegraph wordt de Engelse coach serieus overwogen als opvolger van Enzo Maresca bij The Foxes. Potter, die ook in verband wordt gebracht met Feyenoord, staat hoog op het verlanglijstje van de clubleiding van Leicester City.

De 46-jarige Graham Potter heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt met zijn werk bij Brighton & Hove Albion in de Premier League. Zijn tactische vernuft en vermogen om spelers te ontwikkelen hebben hem tot een gewilde trainer gemaakt in het Engelse voetbal. Leicester City ziet in Potter een geschikte kandidaat om de club naar nieuwe successen te leiden.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, lijkt de interesse van Leicester City in Graham Potter serieus te zijn. De club is op zoek naar een ervaren en capabele manager die het team naar een hoger niveau kan tillen. Potter's connectie met Feyenoord voegt een extra dimensie toe aan de speculatie rondom zijn mogelijke aanstelling bij Leicester City. Vol verwachting wordt uitgekeken naar verdere ontwikkelingen in deze lopende saga.