×
Home Nieuws Livescore

Vink: Frimpong en Dumfries niet samen in Oranje opstellen

Vink: Frimpong en Dumfries niet samen in Oranje opstellen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 09:16 uur

Voormalig profvoetballer Marciano Vink heeft zijn mening gegeven over de mogelijke samenstelling van het Nederlands elftal, met name over de positie van rechtsback. Vink is van mening dat Jeremie Frimpong en Denzel Dumfries niet samen in het team zouden moeten spelen. Frimpong liet een sterke indruk achter als rechtsbuiten tijdens de wedstrijd tegen Canada, maar volgens Vink vormen de twee spelers geen ideaal duo op het veld.

Vink benadrukt dat hoewel Frimpong indrukwekkend was in zijn rol als rechtsbuiten, zijn speelstijl niet goed zou samengaan met die van Dumfries. De voormalige analist gelooft dat het van cruciaal belang is om spelers te selecteren die goed op elkaar zijn ingespeeld en een complementaire speelstijl hebben om het beste uit het team te halen. Daarom is Vink van mening dat het beter zou zijn om te kiezen tussen Frimpong en Dumfries op de rechtsbackpositie, in plaats van ze samen op te stellen.

De discussie over de ideale samenstelling van het Nederlands elftal zal ongetwijfeld voortduren, met verschillende meningen en inzichten van experts en fans. Het is aan de bondscoach om de juiste beslissingen te nemen en een team te vormen dat optimaal presteert op het veld. Met spelers als Frimpong en Dumfries die beide kwaliteiten en potentieel hebben, zal het interessant zijn om te zien hoe deze situatie zich verder ontwikkelt in de aanloop naar toekomstige wedstrijden van Oranje.