×
Home Nieuws Livescore

Blind: "Oranje kan verrassen op EK in Duitsland"

Blind:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 08:48 uur

Daley Blind heeft vol vertrouwen uitgesproken dat het Nederlands elftal de potentie heeft om het Europees Kampioenschap te winnen. Ondanks dat Oranje niet wordt gezien als een van de topfavorieten door buitenstaanders, is de verdediger vastberaden om met zijn team naar Duitsland af te reizen en daar te strijden voor de felbegeerde EK-titel.

Blind, die een belangrijke schakel is in de defensie van het Nederlands elftal, gelooft sterk in de kwaliteiten en het potentieel van zijn ploeggenoten. Met spelers als Memphis Depay, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt in de selectie, is de verdediger ervan overtuigd dat Oranje in staat is om grote prestaties neer te zetten tijdens het EK.

Hoewel de druk hoog zal zijn en de concurrentie sterk, is Blind vastbesloten om samen met zijn teamgenoten geschiedenis te schrijven en Nederland trots te maken. De verdediger benadrukt dat het geloof en de eenheid binnen de ploeg van onschatbare waarde zullen zijn in de jacht op de Europese titel. Met een mix van ervaren krachten en jong talent is Blind ervan overtuigd dat Oranje een geduchte tegenstander zal zijn voor elke tegenstander op het EK.