×
Home Nieuws Livescore

Brian Brobbey betreurt vertrek naar RB Leipzig in 2022

Brian Brobbey betreurt vertrek naar RB Leipzig in 2022
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 9 juni 2024 00:08 uur

Jonge spits Brian Brobbey heeft openhartig gesproken over zijn vertrek bij Ajax in 2022 tijdens een interview met Wij Houden van Oranje. De talentvolle voetballer verliet destijds de club transfervrij om zich aan te sluiten bij RB Leipzig, maar geeft nu toe dat hij spijt heeft van die beslissing. Na slechts een halfjaar keerde Brobbey terug naar Amsterdam, waar hij hoopt zijn carrière weer op de rails te krijgen.

Brobbey, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en fysieke spel, erkent dat zijn overstap naar RB Leipzig niet de juiste keuze was. De spits voelde zich niet op zijn plek bij de Duitse club en miste het vertrouwde gevoel dat hij bij Ajax had. Terugkijkend op die periode beseft Brobbey dat hij te snel heeft gehandeld en dat hij beter had moeten nadenken over zijn toekomst.

Nu Brobbey weer terug is bij Ajax, is hij vastbesloten om zijn fouten recht te zetten en zich te bewijzen op het veld. De jonge aanvaller heeft geleerd van zijn ervaringen en is vastberaden om zijn potentieel volledig te benutten. Met zijn terugkeer naar de club waar het allemaal begon, hoopt Brobbey zijn ontwikkeling voort te zetten en een belangrijke rol te spelen in het succes van Ajax.