×
Home Nieuws Livescore

Menno Geelen: interim-directeur Ajax, wil terug als commercieel directeur.

Menno Geelen: interim-directeur Ajax, wil terug als commercieel directeur.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 22:16 uur

Menno Geelen heeft onthuld waarom hij niet ambieert om de permanente algemeen directeur van Ajax te worden. Momenteel vervult hij de rol op interim-basis, maar zijn hart ligt elders. Geelen heeft aangegeven dat hij zijn toekomst ziet liggen als commercieel directeur in de Johan Cruijff Arena.

De beslissing van Geelen om niet voor de positie van algemeen directeur te gaan, komt voor velen als een verrassing. Met zijn ervaring en kennis van de club leek hij een logische keuze. Echter, Geelen heeft duidelijk gemaakt dat hij zijn focus wil behouden op het commerciële aspect van de club en de groei van de Johan Cruijff Arena.

Als interim-algemeen directeur heeft Geelen de club door een turbulente periode geleid, maar zijn passie ligt toch echt bij het commerciële aspect van de sportwereld. Hij ziet het als zijn missie om de commerciële belangen van Ajax te behartigen en de Johan Cruijff Arena verder te ontwikkelen tot een toplocatie voor sport en entertainment. Geelen blijft dus trouw aan zijn roots en kiest voor de rol die hem het meest voldoening geeft.