×
Home Nieuws Livescore

Ernest Faber na 35 jaar Nederland vertrokken naar buitenland.

Ernest Faber na 35 jaar Nederland vertrokken naar buitenland.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 21:40 uur

Na een indrukwekkende carrière van ruim 35 jaar in Nederlandse voetbalwereld, staat Ernest Faber op het punt om afscheid te nemen. De voormalige speler en trainer keerde in 2018 terug bij PSV als hoofd opleidingen, maar na zes succesvolle jaren heeft de Brabander besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging in het buitenland. Faber heeft aangegeven dat hij toe is aan een frisse start en kijkt uit naar wat de toekomst hem zal brengen.

Naast zijn vertrek naar het buitenland, heeft Ernest Faber ook zijn kritiek geuit op de jeugdspelers van tegenwoordig. De ervaren coach is van mening dat de huidige generatie jeugdspelers minder gedreven en gepassioneerd is dan vroeger. Faber benadrukt het belang van hard werken, discipline en doorzettingsvermogen voor jonge talenten om succesvol te kunnen zijn in de voetbalwereld.

Met zijn vertrek bij PSV en zijn kritische kijk op de jeugdopleidingen, laat Ernest Faber een blijvende indruk achter in de Nederlandse voetbalwereld. Zijn ervaring, kennis en passie voor het spel zullen ongetwijfeld gemist worden, maar zijn beslissing om een nieuwe uitdaging aan te gaan getuigt van zijn ambitie en vastberadenheid. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar de volgende stap in de carrière van deze voetballegende.